• Zelf samen te stellen
  • Gemaakt in eigen fabriek
  • Te zien in onze showroom

Buffetkast Eindhoven

De glazen buffetkast met lades is een echte aanwinst in de keuken of woonkamer. Het bovendeel van de kast heeft glazen deuren en kan goed gebruikt worden voor servies, glazen en decoratieve vazen. De 3 lades van de kast zijn perfect voor bestek en achter de dichte deuren kun je borden en glazen opbergen die je liever niet in het zicht wilt hebben. Uniek aan deze industriële buffetkast; de kast is verspringend. Het onderdeel van de kast heeft een diepte van 50 cm en het bovendeel is 40 cm diep. 

Stel deze kast samen
Dallas Blauw 01 2

Apothekerskast Breda

De apothekerskast Breda heeft een prachtig design; het bovendeel bestaat uit 4 glazen deuren en kan goed gebruikt worden voor decoratie. Zet hier wat leuke vaasjes, potjes en fotolijstjes neer en je maakt de kast helemaal eigen. Het onderdeel bestaat uit 2 lades en 4 dichte deuren; ideaal om spullen in op te bergen die je niet in het zicht wilt hebben. Zoals afgebeeld is de kast 180 cm breed en 220 cm hoog, maar je kunt dit uiteraard aanpassen. 

Stel deze kast samen
Leiden2

Stalen kast Hilversum

Op zoek naar een mooie combinatie van een vitrine- en opbergkast? Dan is deze stalen kast op maat een uitkomst! Het glazen bovendeel kan gebruikt worden voor decoratie zoals fotolijstjes, manden en aardwerk en in het onderdeel berg je de spullen op die je liever niet in het zicht hebt staan. 

Stel deze kast samen
New Jersey 03

Vitrinekast Alkmaar

De vitrinekast Alkmaar heeft 3 glazen deuren in het bovendeel; hier kun je jouw decoratie mooi neerzetten. Het onderdeel van de vitrinekast heeft 3 lades en 2 dichte deuren; perfect om bijvoorbeeld je fotoboeken en administratie in op te bergen. Past de groene kleur niet in jouw interieur? Je heb de keuze uit meer dan 200 RAL kleuren! 

Stel deze kast samen
Miami 01 Uitgesnepden (1)

Metalen kast Gouda

Op zoek naar een kast die in iedere ruimte past? De metalen kast Gouda heeft een strak en stoer design en is met een breedte van 90 cm ook passend in iets kleinere ruimtes. Je kunt in het bovendeel van de kast decoratie neerzetten en in de dichte onderkast is perfect voor spelletjes en administratie. 

Stel deze kast samen
Montana 03

Buffetkast Alkmaar

De buffetkast met 3 glazen deuren en 3 opberglades is een aanwinst in de woonkamer of keuken. Het bovendeel is ideaal voor servies en glazen en in het onderdeel kun je je bestek en pannen kwijt. Stel deze buffetkast helemaal naar jouw smaak samen! 

Stel deze kast samen
Alkmaar Stalen Kast

Bezoek onze showroom in Noord-Holland

Wil je de metalen kast op maat graag in het echt bekijken? In onze 1200m2 showroom hebben wij diverse stalen vitrinekasten en kunnen wij alle opties en mogelijkheden laten zien.

Om u beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies.